Ohjeet

Diplomin suorittaminen

Valitse jokaisesta kirjaryhmästä yksi kirja, lue tai kuuntele kirja ja tee yksi siihen liittyvä tehtävä.

Lukukettusen (luokat 1-2) kirjaryhmät ovat kuvakirjat, sadut, tarinat, runot, tietokirjat ja oma valinta. Omana valintana voit lukea tai kuunnella minkä tahansa kirjan, joko diplomikirjojen listalta tai sen ulkopuolelta. Lataa Lukukettusen diplomivihko tästä.

Kirjaketun (luokat 3-4) kirjaryhmät ovat kuvakirjat, sarjakuvat, tarinat, runot, tietokirjat ja oma valinta. Omana valintana voit lukea tai kuunnella minkä tahansa kirjan, joko diplomikirjojen listalta tai sen ulkopuolelta. Lataa Kirjaketun diplomivihko tästä.

Kettu Repolaisen (luokat 5-6) kirjaryhmät ovat kuvakirjat, sarjakuvat, tarinat, runot, tietokirjat ja oma valinta. Omana valintana voit lukea tai kuunnella minkä tahansa kirjan, joko diplomikirjojen listalta tai sen ulkopuolelta. Lataa Kettu Repolaisen diplomivihko tästä.

Kun olet lukenut tai kuunnellut kaikki kuusi kirjaa ja tehnyt niihin liittyvät tehtävät, näytä diplomivihko opettajalle. Keväällä lukuseikkailusi palkitaan kettu-diplomilla!

Voit suorittaa lukudiplomin luokkaryhmien molempina vuosina. Valitse toisella kerralla eri kirjat kuin ensimmäisellä kerralla.

Siirry sivun alkuun