Oppilaalle

Lukukettunen_rajattu

Oppilaalle

Lukuketun kirjallisuusdiplomi johdattelee sinut lukemattomiin seikkailuihin. Seuraa ketunhäntää ja sinua odottavat monet riemukkaat, liikuttavat, höpsöt ja hurjat hetket kirjojen parissa. Lukeminen näyttää maailman toisen ihmisen, eläimen tai vaikkapa mielikuvitusolennon silmin. Jännitävää, eikö totta? Monenlaiset mielikuvitusmestat ja erilaiset tyypit odottavat sinua kirjojen kansien sisällä. Hyväksi lukijaksi tullaan lukemalla. Kannattaa tarttua kirjaan tänään!

Lukukettu-diplomi tehdään lukemalla tai kuuntelemalla lukuvuoden aikana kuusi kirjaa ja tekemällä tehtäviä tehtävävihkosta. Valitse luettava kirja kirjalistalta. Kun olet lukenut kirjan ja tehnyt tehtävän valmiiksi, pyydä jotakuta aikuista kuittaamaan tehtävä suoritetuksi. Aikuinen voi olla esimerkiksi opettaja, äiti, isä, ukki, mummi tai joku kirjastonväestä. Lukuseikkailusi palkitaan kettu-diplomilla.

Saat tehtävävihkon kirjastosta tai opettajaltasi. Sen voi myös tulostaa itse tältä verkkosivustolta. Pidä hyvää huolta vihkostasi – älä hukkaa sitä! Lukuketun tehtävävihko kulkee kätevästi mukanasi vaikka äidinkielen kirjan välissä.

Scroll to top